Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
DESIGNED BY JOOMLATD

XIX edycja Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów"

Administrator on 17 kwiecień 2019.

Samorząd Województwa Mazowieckiego zaprasza do udziału w etapie regionalnym XIX edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”.

Ideą konkursu jest identyfikacja i promocja polskich produktów regionalnych, osadzonych głęboko w polskiej tradycji i od lat wytwarzanych tymi samymi metodami i według tych samych receptur.
Przed przystąpieniem do konkursu prosimy o zapoznanie się z zasadami uczestnictwa - odnajdziemy je w regulaminach poszczególnych kategorii konkursu na stronie internetowej Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego, gdzie dostępne są także karty zgłoszeniowe.

Zainteresowani konkursem winni wysłać drogą pocztową wypełniony formularz na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa lub pocztą elektroniczną na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

Ostatecznym terminem nadsyłania zgłoszeń jest dzień 13 maja br.

Rozstrzygniecie etapu regionalnego XIX edycji Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” nastąpi 1 czerwca br. w Górze Kalwarii w Zespole Szkół Zawodowych im. ppor. E. Gierczaka, ul. Dominikańska 9 E (rozpoczęcie o godz. 10:00). Tego dnia uczestnicy konkursu przywożą zgłoszone produkty i przedstawiają je komisjom konkursowym do oceny. Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród odbędzie się tego samego dnia, bezpośrednio po zakończeniu prac komisji konkursowych.

W przypadku pytań prosimy o kontakt z pracownikami Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich pod numerami telefonów: (22) 5979-116, (22) 5979-355 bądź drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

TOP